Prøver du at undgå brød i din kost pga. kulhydrater, har du her et alternativt bud på brød lavet af knuste hørfrø og æg – smækfyldt med proteiner! Hørfrø er sprængfyldt med godt fedtsyrer,  som er godt for hele din krop og særligt hjernen og hjertet. Hørfrø er også effektive til at sænke dit kolesterol, så det er bare med at komme i gang – og så smager brødet rigtig godt 🙂

Low carb brød af hørfrø og ægPrep time: 2 minsCook time: 2 minsLow carb brød af hørfrø og æg

5
6
    Ingredients

  • 3 spsk malet hørfrø
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 smule salt
  • 1 æg
    Directions

  1. Start med at blande de tørre ingredienser. Du kan tilsætte smagsstoffer til brødet – det kan være hvidløgspulver, paprika eller ost. Kun fantasien sætter grænser.

    Slå ægget ud i de tørre ingredienser, og pisk det godt sammen.

    Kom det i en mindre plastskål, og sæt det i mikrobølgeovnen i 2 minutter.

Yield1

Rating