Chili con Carne med chokolade opskrift

Her får du opskriften på verdens bedste Chili con carne – intet mindre! Jeg har justeret og justeret – og nu er den lige i øjet. Prøv den, og lad mig høre, om jeg ikke har ret? Og så er den super nem at lave. Jeg har brugt habanero chili, men retten er ikke overvældende stærk, den har bare en god kraftig smag. Du kan selvfølgelig selv justere op og ned på chilistyrken, som du vil.

Ingredienser:

2-3 spsk. olie
1 stort løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
1 lille stærk chilipeber – fx habanero chili, meget finthakket
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt kanel
600 g hakket oksekød
1 tsk. chilipulver
Havsalt
Friskkværnet sort peber
1 ds. hakkede tomater
2 dl oksebouillon
200 g kidney bønner fra dåse, skyllede og afdryppede
25 g mørk chokolade 70%, finthakket

Tilbehør:
Mexicanske øl, limebåde, creme fraiche og nachos

Sådan gør du:

Varm en dyb pande op med olien. Tilsæt løg, hvidløg og chili. Efter et par minutter tilsættes  chilipulver, salt, peber samt kanel og spidskommen. Vend det godt sammen.

Rist dernæst kødet i blandingen. Hæld tomater på sammen med bouillon og bønner, og lad retten simre i 25 minutter. Rør undervejs.

Smag retten til – tag den fra varmen, og rør finthakket chokolade i.

God fornøjelse – og god appetit!

Chili con CarnePrep time: 30 minsCook time: 45 minsTotal time: 1 hr 15 minsChili con CarneSummaryAf alle de mange opskrifter på chili con carne slår denne bare alt. Selv mennesker, der normalt ikke spiser den ret, elsker chili con carne med min opskrift. Prøv den.

4.37
35
    Ingredients

    Directions

Smag:Rating