Fladbrød af kikærtemel med rosmarin

Vi har skåret drastisk ned på vores brødindtag, men savner dog alligevel brød af og til. Jeg læste om at bage fladbrød af kikærtemel, og her har du, hvad vi fik ud af det. Kikærter er en god kilde til protein, og så er de fyldt med fibre. Du kan selv smagsgive dit fladbrød – vi har valgt rosmarin – men du kan jo bruge chiliflager, hvidløg, oregano, eller hvad du nu har lyst til. Vi har her på billedet serveret det til italiensk skinke og små blommetomater vendt på panden med friske krydderurter. Det smager fantastisk!

Ingredienser:

125 g kikærtemel
1 tsk. tørret rosmarin
2 små tsk. salt
3 dl vand
2 små spsk. olie

 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 260 grader.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Pisk vandet i med et piskeris – 1 dl af gangen – det er den bedste måde at undgå klumper. Pisk olien i.

Hældes i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Husk, at bagepapiret skal gå godt op af kanterne, da dejen er meget tynd. Bages i 18-20 minutter, til dejen er bagt. Serveres med det samme.

 

God fornøjelse – og god appetit!

 
3.388