Denne ret er yderst nem at lave, den smager himmelsk, mætter som bare pokker – og så er det ren slankemad. Retten er inspireret af den “kur”, som Thomas har skrevet om her: Den bedste slankekur. Jeg ved, han laver den ret mindst en gang om ugen, og den holder sig i dagevis i køleskabet.

Rigtigt god fornøjelse med den!

Det kan måske være vanskeligt at få fire roasted tomater i Danmark, men så bruger du bare almindelige tomater i dåse eller friske.

 

IMG_1936_m IMG_1937_m

Gryderet med sweet potatoesPrep time: 10 minsCook time: 25 minsTotal time: 35 minsGryderet med sweet potatoesSummaryMeget nem, velsmagende og yderst sund gryderet, som alle kan lave – og den holder sig fint i køleskabet i dagevis.

4.75
7
    Ingredients

  • 1 dåse Fire roasted hakkede tomater
  • 1 stk. lille løg, hakket
  • 1 stk. sweet potato (svarer til 2-3 danske), skåret i 1 cm tern
  • 500 gram hakket okse
  • 1-2 dl frosne ærter
  • 1 glas rødvin
  • 1 sjat olivenolie
  • 2 tsk. spidskommen
  • salt og peber
  • 1 tsk. beef base eller bouillon terning
    Directions

  1. Varm en gryde op. Kom olivenolie i. Sauter løget til det er blankt. Tilsæt spidskommen, og bland det. Kom kødet i, og steg til det er gennemstegt. Tilsæt tomaterne, beef base og vin og lad det simre 10 minutter. og smag til med salt og peber. Tilsæt tern af sweet potatoes og lad det simre i 15 minutter med låg på. 2-3 minutter før det er klar tilsætter du ærterne. Smag til med salt og peber. Tilsæt også gerne chilipulver, hvis du synes.

    Har du fx en rest grøn peber eller andet, erstatter du bare ærterne med dette. Kan med fordel spices med lidt chili, hvis du kan lide et kick 😉

    Server med fx en salat.

Yield3-4

Smag:Rating