Det er altid dejligt med en hønsesalat. Du kan bruge den som en del af en frokost med for eksempel rugbrød eller måske som en forret på små ristede brød. Denne opskrift har masser af fyld og er dejligt mættende. Pynt eventuelt med et drys frisk persille.

Hønsesalat med bacon og aspargesPrep time: 30 minsCook time: 20 minsTotal time: 50 minsHønsesalat med bacon og asparges

5
3
    Ingredients

  • 3 kyllingebryster
  • 300 g champignon i skiver
  • 1 klat smør til stegning
  • 1 dåse eller glas asparges i stykker
  • 10 skiver bacon
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 tsk dijonsennep
  • salt
  • friskkværnet peber
    Directions

  1. Som forberedelse laver du alle de varme ting, så de kan køle af. Dvs. du rister champignonerne i smør, du koger kyllingbrysterne i bouillon i 12 minutter ved. Kom dem i fra starten og skru ned for varmen når de er i kog. De skal ikke bulderkoge. Når de er kolde skærer du dem i tern. Steg også baconen og skær den i mindre stykker.

    Dernæst rører du dressingen sammen og smager den til med sennep og salt og peber.

    Vend det hele sammen og smag til igen.

Yield8 personer

Rating