Nemt og lækkert tilbehør! Opskrift med Portobello svampe

Start med at rense portobellosvampene med en børste. Læg dem i en bradepande med bunden op. Har du ikke været forudseende og taget smørret ud af køleskabet, giver du det bare ganske kort i mikroovnen, til det er blødt. Miks alle ingredienserne i, og sæt det i toppe på svampene. Jeg lagde basilikumbladene rundt på svampen, men ville nok næste gang hakke dem og komme dem i smørret. Stil pladen i ovnen på 175 grader i en halv times tid.

Ovenstående kryddersmør kan du variere helt efter smag og lyst, og hvad nu du serverer det med. Udskift lime med citron. Brug fx spidskommen, fennikelfrø – kun fantasien sætter grænser.

Velbekomme!

Ovnbagte portobello med kryddersmør Prep time: 10 minsCook time: 30 minsTotal time: 40 minsOvnbagte portobello med kryddersmør

4.5
5
    Ingredients

  • 5-6 stk. portobellosvampe
  • 4 spsk. blødt smør
  • 1 drys chilipulver efter smag
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. ingefær pulver
  • 1/2 lime – skallen
  • salt
  • krydderurter – fx basilukum
    Directions

  1. Se øverst i indlægget

Yield2-3 personer

Smag:Rating