Lækre quesadilla med rejer i frisk spicy citrusmarinade. Server med en salat og skiver af avocado. En “fræk” måde at få rejer på – og et super bud på en lækker forret med rejer til gæster!

IMG_1604_m

IMG_1605_m

Reje-QuesadillaPrep time: 40 minsCook time: 10 minsTotal time: 50 minsReje-QuesadillaSummaryEn herlig måde at få rejer på – fordriskende anderledes, nemt at lave og et sikkert hit!

4.915
7
    Ingredients

  • 1/2 kilo medium størrelse kogte rejer
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • chilipulver efter ønsket smag
  • 1-2 spsk. hakket forårsløg
  • 1-2 spsk. frisk hakket koriander
  • salt og peber
  • 8 stk. medium størrelse tortilla
  • 150 gram Monterey Jack cheese – eller blandet meksikansk ost
  • 1 stk. avocado i skiver
    Directions

  1. Start med at komme rejerne i en skål. Pres lime- eller citronsaft over dem, tilsæt chilipulver, hakkede forårsløg og koriander. Drys med salt og peber. Lad det marinere i 10-30 minutter. Kom det i en si, og lad væden løbe fra.

    Dernæst varmen du en tør pande op. Rist tortillaerne på hver side. Er panden varm, skal du være hurtig, så de ikke brænder. Læg 4 af dem ud, og fordel de krydrede rejer. Drys derpå osten over. Læg tilsidst en tortilla på som låg. Put dem på en bradepande, og sæt dem i en 200 grader varm ovn i 10 minutter, til de er gennemvarme, og osten er smeltet. Tag en pizzaskærer, og skær hver tortilla i 4 på kryds.

    Server en Sauvignon Blanc til denne ret – fx denne fra menuvin.dk til kun 69 kr.:
    Saugvignon Blanc

Yield3-4

Smag:Rating