Lidt sødt, lidt stærkt, lidt pikant, lidt spændende, lidt friskt – det er hvad, man kan sige om denne salsa med ananas. Super god kombination – og så passer den til lidt af hvert. Vi fik den med svinekød og majkolber ved siden af, men den fungerer også rigtig godt med kylling, som tilbehør til mexikansk mad – og meget andet. Salsaen tager ikke ret lang tid at lave, præsenterer sig flot, og så kan du have lavet den på forhånd, inden gæsterne kommer.
Ingredienser:
½ ananas i tern
½ stor rød peber i tern
¼ – 1/3 rødløg, finthakket
2 spsk. frisk koriander, finthakket
1 frisk jalapeno peber, fri for kerner – finthakket
1 tsk. finthakket limeskal
¼ tsk. salt
Sådan gør du:
Bland ovenstående i en skål og server.
Kan godt stå og trække nogle timer, hvis det passer bedre ind i dit program.
God fornøjelse – og god appetit!
Endnu en dejlig opskrift der passer til min gane :o)
Den skal da nydes her i det danske sommervejr
Tak Annette. Ja, det er et rigtigt sommerhit!