Ananassalsa – opskrift

Lidt sødt, lidt stærkt, lidt pikant, lidt spændende, lidt friskt – det er hvad, man kan sige om denne salsa med ananas. Super god kombination – og så passer den til lidt af hvert. Vi fik den med svinekød og majkolber ved siden af, men den fungerer også rigtig godt med kylling, som tilbehør til mexikansk mad – og meget andet. Salsaen tager ikke ret lang tid at lave, præsenterer sig flot, og så kan du have lavet den på forhånd, inden gæsterne kommer.

Ingredienser:

½ ananas i tern

½ stor rød peber i tern

¼ – 1/3 rødløg, finthakket

2 spsk. frisk koriander, finthakket

1 frisk jalapeno peber, fri for kerner – finthakket

1 tsk. finthakket limeskal

¼ tsk. salt

Sådan gør du:

Bland ovenstående i en skål og server.

Kan godt stå og trække nogle timer, hvis det passer bedre ind i dit program.

God fornøjelse – og god appetit!