Brød af knuste hørfrø

Prøver du at undgå brød i din kost pga. kulhydrater, har du her et alternativt bud på brød lavet af knuste hørfrø og æg – smækfyldt med proteiner! Hørfrø er sprængfyldt med godt fedtsyrer,  som er godt for hele din krop og særligt hjernen og hjertet. Hørfrø er også effektive til at sænke dit kolesterol, så det er bare med at komme i gang – og så smager brødet rigtig godt 🙂

Low carb brød af hørfrø og ægPrep time: 2 minsCook time: 2 minsLow carb brød af hørfrø og æg

5
6
    Ingredients

  • 3 spsk malet hørfrø
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 smule salt
  • 1 æg
    Directions

  1. Start med at blande de tørre ingredienser. Du kan tilsætte smagsstoffer til brødet – det kan være hvidløgspulver, paprika eller ost. Kun fantasien sætter grænser.

    Slå ægget ud i de tørre ingredienser, og pisk det godt sammen.

    Kom det i en mindre plastskål, og sæt det i mikrobølgeovnen i 2 minutter.

Yield1

Rating

Stjerner

 

4 kommentarer til “Brød af knuste hørfrø”

  1. Gudrun Victoria Gotved

    Hmm, Det lyder jo usædvanligt lækkert, bortser fra, at jeg ikke ønsker at tilberede noget som helst jeg skal indtage i en mikroovn. Kan det bages i almindelig ovn også?

  2. Hej Charlotte,

    Nu kan det godt være at jeg spørger dumt.. Men er der forskel på hvor meget man skal give brødet alt efter type mikroovn?

    Efter en google søgning kom jeg frem til at der jo er lidt forskel på mikroovne ved at læse det her: https://chart.dk/test-af-mikrobolgeovn/

    Måske man bare skulle prøve sig lidt frem alt efter hvad der virker?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen