Verdens fedeste kvinde?

Verdens fedeste kvinde?

Her kæmper vi andre med at slippe for pølsen på maven – mens Donna Simpson fra New Jersey, USA vil kæmpe sig op i toppen af verdens fedeste kvinder.

Kort fortalt: Donna Simpson vejer i dag 285 kg, og hendes ønske er at komme op på 450 kg inden for de næste 2 år. Det kræver et vist madbudget, så Donna er sponseret af mandlige fedme-fetischister, som så får lov at se hende spise de enorme mængder mad på webcam. Donnas mand vejer 68 kg selv og er – heldigvis for Donna – vild med fede kvinder, jo federe jo bedre. For at nå målet om at komme op på 450 kg inden for de næste 2 år, skal hun indtage seks! gange så meget mad som den anbefalede dagskost til kvinder.

Se denne video fra VGTV, hvor parret fortæller – klik her

Det står jo parret frit for at gøre, som de gør – men jeg forstår det ikke. Hvordan kan man væres så ligeglad med sin krop, sit helbred og sit liv, at man bogstaveligt talt æder sig ihjel?

Hvad siger du?

Stjerner

 
21

17 kommentarer til “Verdens fedeste kvinde?”

 1. Åh crap, det er bare spild af liv. Jeg må indrømme at jeg er for forfængelig med mit liv til at jeg vil sætte det over styr ved åbenlyst at kaste sig ud i sådan en livsstil. Ligesom dig gider jeg ikke være fordømmende overfor dem, men man kan da ikke lade være med at tænke på, at hun da må fortryde det den dag hjertetilfældene begynder at sætte ind.

 2. Ja, det er svært at forstå. Forskellige følgesygdomme må hun jo have allerede nu med den størrelse, hun har i dag – og bedre bliver det jo bestemt ikke.

 3. Ja, det er egentlig sørgeligt.

  Vi andre erkender blankt at der er kommet lidt for mange kilo på sidebenene, og gør da i det mindste noget ved det, men den slags passivitet er sørgelig.

  Måske det er fordi den slags mennesker ikke har modet til en kugle, så vil de hellere begå selvmord med kniv og gaffel…

  I hvert fald en tanke, og det er tragisk.

  Men tak for en god blog. 🙂

 4. Det lyder til, at det er et bevidst valg – og at hun/de vil nyde det, så længe det varer. Mhnnnn… Hver sine lyster.

  Tak for tilbagemeldingen – det er jeg virkelig glad for at høre 🙂

 5. Jeg ser det mest som et udtryk for den sygelige tendens, der er til at ville være berømt for berømthedens egen skyld. Se bare på, hvor meget folk er villige til at ydmyge sig selv i Big Brother, Robinson, Paradise Hotel etc., etc. (listen er nærmest uendelig). Kvinden er tydeligvis syg (rent mentalt), men de virkeligt peverse er dem, der via deres opmærksomhed (og i dette tilfælde åbenbart også penge) opmuntrer hendes adfærd – DE burde virkelig skamme sig (jeg er opmærksom på ironien i, at jeg på denne vis også selv giver hende opmærksomhed 🙂 )

 6. Hej!
  Der ligger noget forfærdelig trist i hendes livsopfattelse; at alt er forudbestemt – at der intet er at gøre! På den måde lægger hun ansvaret fra sig, hvilket generelt er en stor tendens hos sygeligt fede mennesker.
  Med et stort kendskab til den amerikanske kultur og religion, mener jeg, at religionen er en flugtrute fra ansvaret over sit eget liv, og jeg priser mig lykkelig for, at vores samfund herhjemme ikke er styret i samme grad af religionen hos det gennemsnitlige menneske!

 7. Absolut enig – Hendes livsopfattelse er helt skæv i mine øjne. For med en kampvægt på 450 kg binder hun jo sig selv til sengen.
  Hvordan kan man betragte det som et liv at skulle have hjælp til alt – Hun kan blot ligge der og blive fodret mere op af hendes mand. Og med hans “glæde” for store (STORE) kvinder, er han jo nok en vældig inspiration til en ekstra pizza eller to.
  Tror jeg løber mig en tur nu… 🙂

 8. Hun lægger jo netop ikke ansvaret fra sig, men vælger det helt bevidst. Det er meget interessant at se valget i lyset af den eksponerings-paradise-fame=værdi-bølge, som er over os lige nu, men det er godt nok ikke til at forstå, at hun kan gå så målrettet efter noget, der kun vil give hendes krop problemer. Og manden er da helt utrolig!

  /Anne

 9. Ja, helt enig – og at tage sådan et valg er slet ikke til at forstå. Når nu sygdommene har indfundet sig – og det har de nu – så skal der noget til bare at fortsætte.

 10. Laila Nielsen

  Nej nej nej.. Det kan da ikke være sandt.

  Jeg kan slet ikke forstå at nogen kan byde sig selv at spise sig selv ihjel, For det ender det da med.

  Men det er selvfølgelig hendes eget valg.

  Men gør ondt at se når sådan en som mig har mine overflødelige kilo at slås med.

 11. Wow og Ihh føj!
  Det kan klæde en kvinde ikke at ligne et skelet. Der må godt være lidt kød på benene. Men dette er klamt!

  Det er hendes valg… fred med det. Utroligt hvad kroppen kan udsættes for!
  Så hellere gå den anden vej og dyrke noget motion (extreme) og få blodet til at pumpe voldsomt!! 🙂

  Peter

 12. Her går jeg og slanker mig for at komme af med min overvægt. Jeg har gigt og sukkersygen truer mig. Så læser man om smældfede kvinder, som ikke vil tabe sig men tværtimod tage på i vægt.

  De kvinder må jo være syge oven i hovedet. De har sikkert mange følgesygdomme og gener på grund af overvægten. Alene det skulle nok få dem til at tabes sig – men nej.

  Visse mænd elsker fede kvinder, mens de selv har normalvægt. Man hører om ægtemænd, som tvinger deres koner til at spise spise og atter spise for at behage ham.

  Sådan en nar ville få et spark i rumpetten og ud af vagten, før jeg havde taget et kilo på.

  Det er simpelt hen ubegribeligt, at sådanne tilstande forefindes – Velbekomme

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top