Gammeldags frikadeller

Må man spise frikadeller på slankekur? Ja, det må man! Hvis man laver dem rigtigt.

Frikadeller er nok det mest traditionelle danske madindslag, du kan tænke på. Vi har her erstattet hvedemel med hørfrømel for at gøre dem mere low carb. Vi har desuden erstattet mælk med danskvand. Og de smager fantastisk – tro mig 🙂

Frikadellerne kan serveres lune til kartofler og brun sauce – eller som vi har vist her på rugbrød med rødbeder. Du kan supplere med asier eller syltede agurker.

Gammeldags frikadellerPrep time: 15 minsCook time: 20 minsGammeldags frikadeller

4.75
5
    Ingredients

  • 500 g hakket kalv- og flæsk
  • 1 stort løg, meget finthakket
  • 1 æg
  • 1 dl hørfrømel
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl danskvand
  • smør til stegning
    Directions

  1. Kødet røres sammen med resten af ingredienserne til en lind fars. Lad farsen hvile, mens du varmer panden op. Form frikadellerne med en spiseske i din hånd, og steg frikadellerne 4 minutter på hver side til de ser gyldne og lækre ud.

YieldCa. 12 frikadeller

Rating

Stjerner

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top