God markedsføring – med personlighed.

God markedsføring – med personlighed.

Jeg kan godt li’ at shoppe – så er det sagt! Og kan jeg shoppe i en butik, hvor de kender mig, er det endnu bedre. Her i USA er de MARKANT bedre til kundeservice end i de danske butikker. Der er selvfølgelig danske undtagelser, men det er mere reglen end undtagelsen, at ekspedienterne ignorerer dig, når du træder ind i butikken og dårligt har tid til at betjene dig.

Nu har jeg så fundet min yndlingsbutik herovre – WHITE HOUSE BLACK MARKET: se mere her

Konceptet i butikken er klassisk tøj i sort og hvidt – og hver sæson har en ekstra farve, lige nu er den rød.

Jeg får krammer og kindkys, når jeg kommer ind. Jeg får en tour i, hvad der er nyt i kollektionen – og får oveni købet tips til, hvad det passer til af det, jeg har købt tidligere. Imponerende, at de kan huske det med alle de kunder, de har hver dag. I går fik jeg så et sødt håndskrevet kort:

Hi Charlotte
Our Fall Collection has come in and I know you would look great in the new styles! Hope to see you soon.

Jamen – kan det blive sødere? Jeg ved godt, at de gør det for at sælge mere til mig – men det virker.

Måske du kan bruge noget af det til din butik – jeg kan næsten ikke vente til min næste shoppetur! 🙂

Live fabulous!

Stjerner

 

2 kommentarer til “God markedsføring – med personlighed.”

  1. Jeg har arbejdet i den amerikanske detail handel indtil for knap 8 aar siden…..servicen er helt fantastiskt, MEN ogsaa de “tal” som hver enkelt saelger/ekspedient er ansvarlig for. Der er meget stress og pres “from the top”; hver uge fik jeg en rapport printet med hver enkelt kundes navn og info, Total $ i salg samt % af retur varer samt UPT’s (units per trans action). Loenningerne er heller ikke smaa; jeg fik dengang knap $45.000 + mellem $4000-6000 i bonus 1-2 gange aarligt. En af mine naere venner naaede op en fast loen $75,000 + knap $16,000 i bonus aarligt (foer krisen virkelig satte ind). Alt bliver checket…selv hvor mange postkort , new merchandise notifications letters, takkekort mm. man sender ud. Det er en haard taktik , men aldeles profitabel….Idag bruger jeg alle de samme tricks i mit eget firma, og det er det som goer firmaet bemaerket/husket….webshoppen har jeg slet ikke haft tid til at taenke paa endnu (desvaerre).

  2. Hej Anne-Marie
    Tak for dit spændende bidrag. Det er meget højere beløb, end jeg havde forventet. Uanset er det en helt fantastisk forskel at opleve i forhold til at være kunde i en dansk butik.
    Held og lykke med webshoppen, når den tid kommer!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top