God markedsføring – med personlighed.

Jeg kan godt li’ at shoppe – så er det sagt! Og kan jeg shoppe i en butik, hvor de kender mig, er det endnu bedre. Her i USA er de MARKANT bedre til kundeservice end i de danske butikker. Der er selvfølgelig danske undtagelser, men det er mere reglen end undtagelsen, at ekspedienterne ignorerer dig, når du træder ind i butikken og dårligt har tid til at betjene dig.

Nu har jeg så fundet min yndlingsbutik herovre – WHITE HOUSE BLACK MARKET: se mere her

Konceptet i butikken er klassisk tøj i sort og hvidt – og hver sæson har en ekstra farve, lige nu er den rød.

Jeg får krammer og kindkys, når jeg kommer ind. Jeg får en tour i, hvad der er nyt i kollektionen – og får oveni købet tips til, hvad det passer til af det, jeg har købt tidligere. Imponerende, at de kan huske det med alle de kunder, de har hver dag. I går fik jeg så et sødt håndskrevet kort:

Hi Charlotte
Our Fall Collection has come in and I know you would look great in the new styles! Hope to see you soon.

Jamen – kan det blive sødere? Jeg ved godt, at de gør det for at sælge mere til mig – men det virker.

Måske du kan bruge noget af det til din butik – jeg kan næsten ikke vente til min næste shoppetur! 🙂

Live fabulous!