Denne ret er yderst nem at lave, den smager himmelsk, mætter som bare pokker – og så er det ren slankemad. Retten er inspireret af den “kur”, som Thomas har skrevet om her: Den bedste slankekur. Jeg ved, han laver den ret mindst en gang om ugen, og den holder sig i dagevis i køleskabet.
Rigtigt god fornøjelse med den!
Det kan måske være vanskeligt at få fire roasted tomater i Danmark, men så bruger du bare almindelige tomater i dåse eller friske.
Gryderet med sweet potatoesPrep time: 10 minsCook time: 25 minsTotal time: 35 mins
SummaryMeget nem, velsmagende og yderst sund gryderet, som alle kan lave – og den holder sig fint i køleskabet i dagevis.
- Ingredients
- 1 dåse Fire roasted hakkede tomater
- 1 stk. lille løg, hakket
- 1 stk. sweet potato (svarer til 2-3 danske), skåret i 1 cm tern
- 500 gram hakket okse
- 1-2 dl frosne ærter
- 1 glas rødvin
- 1 sjat olivenolie
- 2 tsk. spidskommen
- salt og peber
- 1 tsk. beef base eller bouillon terning
- Directions
- Varm en gryde op. Kom olivenolie i. Sauter løget til det er blankt. Tilsæt spidskommen, og bland det. Kom kødet i, og steg til det er gennemstegt. Tilsæt tomaterne, beef base og vin og lad det simre 10 minutter. og smag til med salt og peber. Tilsæt tern af sweet potatoes og lad det simre i 15 minutter med låg på. 2-3 minutter før det er klar tilsætter du ærterne. Smag til med salt og peber. Tilsæt også gerne chilipulver, hvis du synes.
Har du fx en rest grøn peber eller andet, erstatter du bare ærterne med dette. Kan med fordel spices med lidt chili, hvis du kan lide et kick 😉
Server med fx en salat.
Yield3-4
Hvornår skriver du nogle flere opskrifter? Jeg kommer forbi din hjemmeside hele tiden men jeg synes du er gået lidt i stå?
Tak for at komme forbi og for din kommentar. Det kommer helt sikkert. Lige nu er der bare andre opgaver, jeg er nødt til at prioritere, men stay tuned 🙂