Hibachi – et spændende restaurantbesøg

Hibachi – et spændende restaurantbesøg

I går besluttede vi at spise på vores lokale japanske restaurant (som i øvrigt har en fantastisk sushi). Vi havde ikke prøvet Hibachi før, så nu skulle det være. Konceptet går simpelthen ud på, at man sidder omkring en kæmpe “stegeplade” og ser maden blive tilberedt. Selve tilberedelsen er et show i sig selv. Vi havde heldigvis vores Flip-video med, så se med her:

[youtube width=”640″ height=”385″]http://www.youtube.com/watch?v=w2deoMy4z3Q[/youtube]

Stjerner

 

20 kommentarer til “Hibachi – et spændende restaurantbesøg”

  1. Han er fa’me sej. Håber at det smagte lige så godt som det ser ud – mums.
    Og så tænkte jeg på hvad du gør ved ham – Thomas altså. Hver gang han omtaler dig lyder han jo som en teenager med forårsfornemmelser 🙂

  2. Hej Bent. Ja, det var godt det hele.
    Jeg laver dejlig mad til ham, og som du ved, går vejen til mandens hjerte gennem maven.

    P.S. Og så kysser jeg godt 🙂

  3. Han er en heldig fyr. Og når nu du siger det så kan man godt se det på ham at vejen til hans hjete går gennem maven. Måske skulle du overveje kalorielet kærlighed 😉

  4. Tak Bent 🙂 Vi er faktisk de fleste dage på kalorielet kærlighed (Thomas minus 6 kg nu), men helt forsage flødesauce, ost etc. kan vi vist ikke.
    Ha’ en god aften!

  5. Der er musik i den kok…!

    Respekt for ham – lige indtil han skar ned i stegepanden – det gør man da ikke…;-)

    Som Thomas nævner i kommentarerne: mad kan være smukt – det tænkte jeg også: han er da en sand mad-kunstner der elsker sit job.

    Flot blog iøvrigt!

  6. Da jeg så overskriften og så efterfølgende startbilledet på videoen troede jeg helt bestemt der skulle stå Ichiban og ikke Hibachi. Det troede jeg stadig efter jeg måtte stille nysgerrigheden og se videoen – men google fortalte mig noget andet! Denne restaurant og konceptet ligner til forveksling Ichiban (ligger i krydset Glades/Lyons) – æg-kasteri og løg-tårnet er helt det samme (måske den samme ejer). Sejt er det bestemt, og så har de (altså Ichiban, som jeg kender) langt den bedste sushi, sashimi og sushi-rolls i området, uden at det koster kassen.
    Ok, så blev jeg da nok sulten af at skrive det her!

  7. Hej Anders
    Det lyder, som om du er lokal med os? Jeg er vild med sushi, så jeg vil helt sikkert teste Ichiban på Glades/Lyons. Tak for hintet og lad mig da lige høre, ikke?

  8. Hej Charlotte

    Impornerende show, jeg så noget tilsvarende engang da jeg var på Cypern og en aften spiste på en japansk restaurant. Til gengæld smagte maden også godt 😉

    Tim

  9. Hej Robert. Jeg har aldrig hørt om det – og jeg prøvede også lige at google det uden resultat. Så har du en god undskyldning til at rejse på ferie 🙂

  10. @Charlotte: Sushi er der masser af her i området – ‘den gode sushi’ er der få steder. Jeg/vi er også vilde med det japanske køkken – elsker friskheden og de rene og enkle råvarer.
    Så i et andet indlæg at du/I også er i slaraffenland i Wholefoods. Hvis du ikke allerede kender det, så prøv også Publix Greenwise bag ved Boca Town Center – de er bestemt heller ikke dårlige, men Wholefoods er nu ‘kongen’ 😉

    Jo, bor lokalt, – i West Boca. I har jo nok styr på sagerne, men sig endelig til hvis der er noget du tror jeg kan hjælpe med.

    //Anders

    PS: Skulle du løbe ind i frisk gær her i området, så må meget gerne sige til, – jeg er ikke god til at få passet en surdej og tørgær…tja-bom-bom – ikke så godt.

  11. @Anders. Ja, jeg er vild med Whole Foods – kender ikke Publix Greenwise (har hørt om det), men vil klart aflægge dem et besøg. Tak for tippet!

    Vi har boet her siden november 2009, så vi er stadig “nye”, så det vil jeg da bestemt gerne, hvis noget dukker op. Hvor længe har du/I været her?

    Jeg har ikke set frisk gær endnu – leder stadig… – men skulle det lykkes, er du den første, der får besked 😉 Jeg har prøvet tørgær til både koldhævet brød og til surdej med fine resultater. Jeg tager det gerne med som et madindlæg senere, hvis du er interesseret.

    Rigtig god weekend, når du når så langt 🙂

  12. @Charlotte, lad os endelig få et indlæg om tør-gær – min evige fjende ;-). Jeg har p…-svært ved at styre mængderne på det, og især til koldhævning kommer det aldrig rigtig ud af starthullerne, – eller også giver det et ‘pump’ (for hurtig hævning) og får aldrig sat gang i syrernes egentlige arbejde med hævningen. Men men, – jeg er helt sikker på at det er ‘piloten’ her det er galt med og der er en eller en del ting jeg ikke har fattet om tør-gær!

    Vi har boet her siden august 2008, så vi er såmænd heller ikke så vildt længe.
    Jeg smutter igen – skal tilfældigvis på Ichiban og spise 😉

    Også en super weekend til dig/jer!

    //Anders

  13. @Anders – Jamen, så må jeg til at få nedskrevet lidt om mine eksperimenter med tørgær. Jeg er heller ikke vant til at arbejde med det, så det er stadig på forsøgsstadiet. Jeg bagte meget i Danmark, så jeg prøver at “transformere” mine opskrifter til tørgær, men jeg skal nok komme med nogle gærindlæg 😉

    God fornøjelse på Ichiban – det må vi prøve en dag.
    Mange hilsner Charlotte

  14. Det der er jo ren kunst. Ser spændende og lækkert ud. Her hos os har vi kun Truust Kro! Tørgær har jeg heller ikke den store erfaring med, men når vi kommer og besøger jer fylder jeg en kuffert op med gær, så er den kuffert tom til hjemrejsen, men kan vel fyldes med tøj, sko mv.!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen