Hovedretter

Hovedretter – måltidets konge! Her finder du opskrifter på de hovedretter, jeg udvikler – enten fra bunden eller inspireret af en af mine yndlingsbeskæftigelser: Læsning af kogebøger.
Jeg tror på vigtigheden af gode råvarer, og jeg bestræber mig på – i de fleste opskrifter – at lave sund og nærende mad.

Gammeldags frikadeller

Frikadeller opskrift LCHF

Må man spise frikadeller på slankekur? Ja, det må man! Hvis man laver dem rigtigt. Frikadeller er nok det mest traditionelle danske madindslag, du kan tænke på. Vi har her erstattet hvedemel med hørfrømel for at gøre dem mere low carb. Vi har desuden erstattet mælk med danskvand. Og de smager fantastisk – tro mig …

Gammeldags frikadeller Læs videre »

Spaghetti alla Carbonara

Når jeg gerne vil synde af og til, er én af mine favoritter Spaghetti alla Carbonara. Jeg har prøvet flere opskrifter og kombineret dem til – synes jeg – den ultimativt bedste opskrift på Spaghetti alla Carbonara! Jeg er en stor fan af fuldkornspasta – men ikke til denne ret. Brug almindelig spaghetti. Historien bag …

Spaghetti alla Carbonara Læs videre »

Reje-Quesadilla

Lækre quesadilla med rejer i frisk spicy citrusmarinade. Server med en salat og skiver af avocado. En “fræk” måde at få rejer på – og et super bud på en lækker forret med rejer til gæster!

Scroll to Top