Her får du opskriften på en morgenmad, der virkelig mætter! Den er oprindeligt fra Mexico, hvor især landarbejdere nød den inden dagens hårde arbejde i markerne. Oprindeligt blev retten ikke lavet med ost, men jeg kan afsløre, at den bestemt er værd at benytte MED ost! Der er et ordentligt skud proteiner i denne morgenmadsret, men jo altså også en dygtig portion kulhydrater fra tortillaerne.

Ikke alt skal gå op i sundhed – nogle gange er det altså også vigtigt at pleje sjælens sundhed med en omgang comfort food, som vi kalder den slags mad her, hvor jeg bor.

Lille hint: Du kan tilføje en god hjemmelavet guacamole til dine huevos rancheros – det bliver de bestemt ikke  ringere af!

Huevos Rancheros – morgenmad der virkelig mætterPrep time: 10 minsCook time: 15 minsTotal time: 25 minsHuevos Rancheros - morgenmad der virkelig mætterSummaryMeget mættende og velsmagende morgenmad eller brunch. Ikke sund – men god!

5
3
    Ingredients

  • 8 Æg
  • 2 Pakker Bacon
  • 4 Store Torttillaer gerne majs eller fuldkorn
  • 4 Chorizopølser
  • 1 Pakke Revet ost
    Directions

  1. Tilbered salsa https://www.charlotterosenstand.dk/pork-green-chilli/
    Steg baconen.
    Steg herefter chorizo pølserne i baconfedtet.
    Skær torttilaerne i 8 lagkagestykker, og steg dem til sprøde nachos i bacon/chorizo fedtet – det giver masser af smag.
    Lav skrambled æg evt. krydret med lidt chilli.
    Anret på 4 tallerkner med nachos, chorizo, bacon og æg samt varm salsa.

Yield4

Smag:Rating