Her får du opskriften på en morgenmad, der virkelig mætter! Den er oprindeligt fra Mexico, hvor især landarbejdere nød den inden dagens hårde arbejde i markerne. Oprindeligt blev retten ikke lavet med ost, men jeg kan afsløre, at den bestemt er værd at benytte MED ost! Der er et ordentligt skud proteiner i denne morgenmadsret, men jo altså også en dygtig portion kulhydrater fra tortillaerne.
Ikke alt skal gå op i sundhed – nogle gange er det altså også vigtigt at pleje sjælens sundhed med en omgang comfort food, som vi kalder den slags mad her, hvor jeg bor.
Lille hint: Du kan tilføje en god hjemmelavet guacamole til dine huevos rancheros – det bliver de bestemt ikke ringere af!
Huevos Rancheros – morgenmad der virkelig mætterPrep time: 10 minsCook time: 15 minsTotal time: 25 mins
SummaryMeget mættende og velsmagende morgenmad eller brunch. Ikke sund – men god!
- Ingredients
- 8 Æg
- 2 Pakker Bacon
- 4 Store Torttillaer gerne majs eller fuldkorn
- 4 Chorizopølser
- 1 Pakke Revet ost
- Directions
- Tilbered salsa https://www.charlotterosenstand.dk/pork-green-chilli/
Steg baconen.
Steg herefter chorizo pølserne i baconfedtet.
Skær torttilaerne i 8 lagkagestykker, og steg dem til sprøde nachos i bacon/chorizo fedtet – det giver masser af smag.
Lav skrambled æg evt. krydret med lidt chilli.
Anret på 4 tallerkner med nachos, chorizo, bacon og æg samt varm salsa.
Yield4