Hummus med artiskokhjerter – opskrift
I dag skulle vi have en hurtig frokost, så jeg var lidt på kig i skabene. Vi havde et lille glas artiskokhjerter stående samt nogle kikærter.
Det kom der dette – iøvrigt meget velsmagende – eksperiment ud af.
Du kan også servere denne hummus til en velkomstdrink, som snacks el. lign.
Ingredienser:
1 dåse kikærter, skyllet og afdryppet
1 lille glas artiskokhjerter, afdryppet
2 tsk. tahin
Saft fra ½ lime
1/4-1/2 dl olivenolie
½ tsk. spidskommen
1 fed hvidløg
Salt
Server med grovpita med havsalt i stykker.
Vi har købt dem færdige, men du kan også lave dem selv i ovnen.
Sådan gør du:
Bland ovenstående ingredienser, og blend det med en stavblender. Juster tykkelsen med olivenolie. Smag til.
God fornøjelse – og god appetit!
Og jeg supplerer lige med: Det smager altså som noget, der kommer fra en femstjernet restaurant!