Jamaican Jerk Festival

Jamaican Jerk Festival

Her i weekenden var vi til Jamaican Jerk Festival i Sunrise – fed oplevelse og rigtig god mad. På festivalen var der telte fra forskellige udbydere af mad fra Jamaica – og selvfølgelig masser af lækkerier med jerk. Jerk er en krydderiblanding, som man enten selv blander eller køber færdig. Den kan være temmelig hot! Vi prøvede så meget forskelligt som muligt, og det var super lækker mad. Som noget nyt kunne man også få jerk is – og det var fantastisk lækkert. Der var en fed stemning med masser af Jamaica musik og spændende dufte fra hvert telt.

Det var en rigtig sjov oplevelse for os som hvide mennesker at være en ekstrem minoritet. Bland de mange mange tusinde gæster på pladsen så vi kun ganske få hvide. Egentlig underligt – for hold da op, hvor Jamaicanerne havde meget godt at byde på.

Vi har samlet et par billeder fra dagen herunder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi var med! Yeah man! 🙂

Stjerner

 

5 kommentarer til “Jamaican Jerk Festival”

 1. Hvor var det godt i tog der hen og fik prøvet lidt af det hele. Vi kom der i løbet af aftenen. Dette er klart mad man ikke hører meget til i DK, men det er efterhånden ved at blive populært i London, Toronto, New York og Miami.

  Det er lidt sjovt at være i mindretal ikke? Heldigvis er vestindere normalt supervenlige og glade for at dele deres mad og musik.

 2. Okay dum ide og sidde og kigge på de billeder 1 time før middag. For hvor ser det mega godt ud og hvor er jeg sulten nu. Det sidste billede hvad er det egentlig?
  Kommer det nogle opskrifter med inspiration fra Jamaican Jerk Festival.

  Hilsen Frank

 3. Hold da op, den hummer kunne jeg da godt lige klemme ned 😀

  Det ser vel nok hyggeligt ud og jeg kan nærmest dufte maden her igennem skærmen….

  Mange hilsner
  Birthe

 4. @Pelle Ja, det var en stor oplevelse – og sikke noget lækkert mad. Tak for tippet!
  Jo, det var sjovt – der var en fed stemning og masser af søde mennesker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top