Jussi Adler-Olsen og Afdeling Q

Jussi Adler-Olsen og Afdeling Q

Jeg er en stor fan af Jussi Adler-Olsen. Særligt hans serie om Afdeling Q. Jussi skriver, så du bare slet ikke kan lægge bogen fra dig og med en underfunding humor, som er med til, at du slet ikke kan lade være at holde af karaktererne fra Afdeling Q. Hans form minder mig på flere områder om Dean Koontz.

De første fire bind: Kvinden i buret – Fasandræberne – Flaskepost fra P og Journal 64 har jeg slugt med stor fornøjelse. Nu er der så kommet en ”ny” Marco Effekten, som jeg stadig har tilgode. Den er så ikke så ny mere, da den udkom i december 2012. Har du fået læst den? Jeg glæder mig til at gå i gang med den!

For os, som godt kan lide at læse en bog på vores iPad eller lignende – eller ikke lige kan få den rundt om hjørnet, kan jeg fortælle, at den kan købes på iTunes.

Vidste du, at Jussi Adler-Olsen har udgivet sine bøger på foreløbigt 35 sprog og er på bestseller lister overalt i verden? Det er da fantastisk

Jeg modtog netop et link til en bog, som er en helt anden boldgade – nemlig 5:2 Faste E-bog. Det går i sin enkelhed ud på, at du 5 dage om ugen spiser normalt – og du de sidste 2 dage holder dit kalorieindtag til omkring 500 kalorier. Du skulle så efter sigende tabe dig og få mere energi. Kig nærmere på den her og se, om det skulle være noget for dig. Du kan få E-bogen til blot 97 kroner, så det var måske værd at kigge nærmere på.

Stjerner

 
52

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top