Kylling Marsala – opskrift

Kylling Marsala – opskrift

Denne ret er intet mindre end fantastisk! Saucen, kyllingen og pancettaen spiller helt fantastisk sammen.

Vi bruger tynd kylling – det er en udskæring, vi kan købe sådan i USA, men du kan sagtens lave den selv. Skær kyllingefileterne igennem horisontalt, og bank fileterne ud, så de er lige tykke over det hele.

 

 

Ingredienser:

Olivenolie efter behov
200 g pancetta i små tern
Hvedemel
500-600 g tynd kylling (se forklaring ovenfor)
Salt
Friskkværnet sort peber
1 ¼ dl Marsala (jo bedre Marsala  – jo bedre sauce)
¼ l piskefløde
1 nip rørsukker
En lille smule koncentreret kyllingebouillon (jeg bruger en pasta)

Kogte grønne bønner – og tag nu de friske i stedet for de frosne

Sådan gør du:

Til denne ret er det vigtigt at have ingredienser m.m. klar til, når du går i gang. Varm en pande op, og kom lidt olivenolie på panden. Steg pancettaen, til den er sprød og lysebrun. Tag pancettaen op, og gem fedtstoffet på panden.

Kom mel på en tallerken, og dup kyllingefileterne i melet. Ryst overskydende mel af, og krydr på begge sider med salt og peber. Kom dem straks på panden. Der skal løbende tilsættes olivenolie, så hold godt øje med panden. Steg dem et par minutter på hver side, og hold dem varme i ovnen.

Når du har stegt alle kyllingefilterne, kommes Marsalaen på panden. Lad det koge lidt ind. Kom herefter piskefløden på panden, og lad det koge ind igen, indtil saucen har tyknet. Smag til med bouillon, salt, peber og rørsukker. Kom kyllingen og pancettaen tilbage i panden, vend det rundt, og server med kogte bønner eller det tilbehør, du foretrækker.

 

God fornøjelse – og god appetit!


Stjerner

 

11 kommentarer til “Kylling Marsala – opskrift”

  1. Hej Charlotte!

    Fantastiske opskrifter du har her på bloggen. Men som mand er det godt nok svært at koncentere sig om maden med det billede du har ude i højre side 😉 Tænk engang, en både dygtig og meget smuk kok! Tak frodi du deler ud af din kogekunst her.

  2. Den her opskrift skal jeg klart prøve 🙂 Det lyder virkelig lækkert.
    Og kan du så ikke lige skifte det billede af dig – det minder vildt meget om min ekskæreste med de øjne!

  3. Hej Charlotte
    Det ser meget spændende ud.
    Til hvor mange personer er den opskrift?
    Jeg vil tror den er til 2, er det rigtig?
    Jeg vil laver den til 6 personer.
    mvh. Leon

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top