Nemt og lækkert tilbehør! Opskrift med Portobello svampe
Start med at rense portobellosvampene med en børste. Læg dem i en bradepande med bunden op. Har du ikke været forudseende og taget smørret ud af køleskabet, giver du det bare ganske kort i mikroovnen, til det er blødt. Miks alle ingredienserne i, og sæt det i toppe på svampene. Jeg lagde basilikumbladene rundt på svampen, men ville nok næste gang hakke dem og komme dem i smørret. Stil pladen i ovnen på 175 grader i en halv times tid.
Ovenstående kryddersmør kan du variere helt efter smag og lyst, og hvad nu du serverer det med. Udskift lime med citron. Brug fx spidskommen, fennikelfrø – kun fantasien sætter grænser.
Velbekomme!
Ovnbagte portobello med kryddersmør Prep time: 10 minsCook time: 30 minsTotal time: 40 mins
- Ingredients
- 5-6 stk. portobellosvampe
- 4 spsk. blødt smør
- 1 drys chilipulver efter smag
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1/2 tsk. ingefær pulver
- 1/2 lime – skallen
- salt
- krydderurter – fx basilukum
- Directions
- Se øverst i indlægget
Yield2-3 personer
Hej Charlotte. Hvor lyder det lækkert – det skal prøves! Jeg har tidligere lavet flere af dine opskrifter, så det er skønt af finde nye opskrifter herinde! Tak!
Hej Christina
Mange tak! Det er jeg glad for at høre. Og beklager, at der af og til har været længe mellem opskrifterne. Der vil komme flere nye på – det lover jeg 🙂
God weekend!