Pandekager er jo altid et hit – men de er ikke særligt sunde. Ville det ikke være dejligt, hvis du faktisk kunne få pandekager, der er gode for dig? Disse pandekager med proteinpulver er lavet uden sukker – og så er de lavet på proteinpulver i stedet for mel. Har du nogle tilbage, så gem dem i køleskabet – de smager super godt kolde også – og er den perfekte snack i løbet af dagen.
De er nemme at lave, og du kan kickstarte din dag med et boost af protein! Der bliver 4 ud af denne portion.
Ingredienser:
25 g whey proteinpulver
1 stort æg
1 dl mælk
50 g havregryn, gerne grove
1/4 tsk bagepulver
1 tsk kanel
Lidt smør
Kom havregrynene i en blender, og kør til det er som en grov mel. Tilsæt proteinpulveret, æg, mælk, bagepulver og kanel, blend det, til det ligner pandekagedej. Varm en lille pande op, og tilsæt en lille smule smør, og kom en fjerdedel af dejen på panden. Tip panden til al dejen er jævn. Bag dem cirka et minut på hver side, til de er dejligt brune.
Du kan bruge hvilken som helst smag i proteinpulver. Det kan for eksempel være vanilje, banan, chokolade etc.
Hej Charlotte,
Kan man bruge det her nye kollagenpulver til pandekagerne også?
https://natursmuk.dk/kollagenpulver-guide/
Jeg er lidt i tvivl om hvordan det lige skal bruges…
Mange tak på forhånd !
Sanne
Hej Sanne
Jeg bruger det selv i mine smoothies om morgenen med proteinpulver. Jeg kan ikke se hvorfor, du ikke skulle kunne tilsætte lidt til pandekagerne også. Du kan også drikke det i vand eller juice. Håber det besvarer 🙂