Lækre quesadilla med rejer i frisk spicy citrusmarinade. Server med en salat og skiver af avocado. En “fræk” måde at få rejer på – og et super bud på en lækker forret med rejer til gæster!
Reje-QuesadillaPrep time: 40 minsCook time: 10 minsTotal time: 50 mins
SummaryEn herlig måde at få rejer på – fordriskende anderledes, nemt at lave og et sikkert hit!
- Ingredients
- 1/2 kilo medium størrelse kogte rejer
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- chilipulver efter ønsket smag
- 1-2 spsk. hakket forårsløg
- 1-2 spsk. frisk hakket koriander
- salt og peber
- 8 stk. medium størrelse tortilla
- 150 gram Monterey Jack cheese – eller blandet meksikansk ost
- 1 stk. avocado i skiver
- Directions
- Start med at komme rejerne i en skål. Pres lime- eller citronsaft over dem, tilsæt chilipulver, hakkede forårsløg og koriander. Drys med salt og peber. Lad det marinere i 10-30 minutter. Kom det i en si, og lad væden løbe fra.
Dernæst varmen du en tør pande op. Rist tortillaerne på hver side. Er panden varm, skal du være hurtig, så de ikke brænder. Læg 4 af dem ud, og fordel de krydrede rejer. Drys derpå osten over. Læg tilsidst en tortilla på som låg. Put dem på en bradepande, og sæt dem i en 200 grader varm ovn i 10 minutter, til de er gennemvarme, og osten er smeltet. Tag en pizzaskærer, og skær hver tortilla i 4 på kryds.
Server en Sauvignon Blanc til denne ret – fx denne fra menuvin.dk til kun 69 kr.:
Saugvignon Blanc
Yield3-4