Rejer med spicy cocktailsauce
Her får du en opskrift på rejer med en spicy cocktailsauce – en meget populær spise her i USA.
Saucen varierer selvfølgelig i styrke. Denne her er relativt hot af jalapeno og ikke mindst peberrodssauce. Du kan selvfølgelig selv skrue og og ned for begge.
Ingredienser
- Spiseklare rejer – gerne med hale (det ser flot ud!)
- 1 dl tomatketchup, gerne Heinz
- 1 dl sød chilisauce
- ca. ½ dl revet rødløg (eller meget finthakket)
- ½-1 tsk. finthakket frisk jalapeno
- 2-3 tsk. peberrodssauce
- 1 spsk. citronsaft
- Salt
Instruktioner
- Bland alle ingredienser i en skål. Stil saucen på køl indtil servering. Smag til med evt. mere salt og citron ved servering.
- Server saucen i en stor skål eller som her i små portionsglas til at dyppe i.
- Saucen kan sagtens laves en dag i forvejen – og bliver der mere tilbage, kan den gemmes i køleskabet et par dage.
© 2023 Charlotte Rosenstand
God fornøjelse – og god appetit!
Hej Charlotte
Ser virkelig lækkert ud, selv om jeg sidder nu kl 9.30 om morgenen kunne det være lækkert lige at smage sådan en, bruger engang imellem dine opskrifter du smider på twitter og de er et hit hver gang
Ha en dejlig dag og hils Thomas
Mvh
Morten
Hej Morten
Tusind tak for din kommentar. Det er godt at høre, at du bruger mine opskrifter. Thomas er faktisk i DK lige nu – på Iværk & Vækst, men jeg skal nok hilse.
Nyd weekenden – måske med en spicy reje 🙂