Rosenkål med parmesan, lime og kapers

Her får du opskriften på en lille rask rosenkålssalat – eller tilbehør til kylling, fisk eller steak. Og når du spiser denne lækre salat, så tænk på, at rosenkål er både anti-inflammatorisk, god for fordøjelsen, styrker hjertet og sænker kolesterolet – og så smager det fantastisk!!

Rosenkål med parmesan, lime og kapersPrep time: 10 minsCook time: 10 minsTotal time: 20 minsRosenkål med parmesan, lime og kapers

5
2
    Ingredients

  • 2 spsk extra jomfru olivenolie
  • 75 gram friskrevet parmesan
  • saft af 1/2 lime
  • 450 gram rosenkål
  • kapers – så lidt eller så mange du lyster
  • 2 fed finthakkede hvidløg
    Directions

  1. Rens rosenkålene, og kog dem i saltet vand. Skær stokken af, og kom dem i en skål med resten af ingredienserne, mens de er rygende varme. Lad det trække lidt, og server. Kan serveres lune eller kolde.

Rating

Stjerner

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top