Skal du ha’ en flad?

Skal du ha’ en flad?

Den anden dag sad jeg og savlede over ét af mine yndlingsmadprogrammer på Food Network med en hyggelig fætter (Guy Fieri), der tager rundt i USA og besøger diners. Han bliver præsenteret for den ene lækre ret efter den anden – men men men… det lækre hørte op, da nedenstående fætter kom på bordet:

Det er simpelthen en griseøre-sandwich. Det ser bare for ulækkert ud, og forestil dig brusken knase… Puha – den springer jeg lige over. Hvad siger du?

Stjerner

 

8 kommentarer til “Skal du ha’ en flad?”

  1. eeeeww-ad-bad-puuha.

    Stegte griseører var min morfars “livret” når der blev slagtet på gården i vestjylland. Det er dog ikke noget der har (for)fulgt familien. Heldigvis.

  2. Griseører kan man købe til hunden, som altså ikke siger nej tak. Men hvis jeg bestilte en sandwich ville jeg gerne vide hvad den indeholdt. Jeg tror, (men ved det ikke), at man før i tiden også spiste griseører, haler, skank, hoved og blod i de små hjem, alt blev jo anvendt for det var nødvendigt. Hellere gå sulten i seng end at spise et griseøre. Men det var jo dengang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top