Skal du ha’ en flad?
Den anden dag sad jeg og savlede over ét af mine yndlingsmadprogrammer på Food Network med en hyggelig fætter (Guy Fieri), der tager rundt i USA og besøger diners. Han bliver præsenteret for den ene lækre ret efter den anden – men men men… det lækre hørte op, da nedenstående fætter kom på bordet:
Det er simpelthen en griseøre-sandwich. Det ser bare for ulækkert ud, og forestil dig brusken knase… Puha – den springer jeg lige over. Hvad siger du?
YRK! (nuff’ said)
eeeeww-ad-bad-puuha.
Stegte griseører var min morfars “livret” når der blev slagtet på gården i vestjylland. Det er dog ikke noget der har (for)fulgt familien. Heldigvis.
Hej Bent. Madsmagen har det jo med at ændre sig fra generaton til generation. Heldigvis 😉
Griseøre-sandwich…Nej tak 🙂
Puha. Det er heller ikke en sandwich jeg kunne tænke mig at sætte tænderne i, men unikt billede.
God påske. 🙂
Hej Henrik. Også en god påske herfra!
Griseører kan man købe til hunden, som altså ikke siger nej tak. Men hvis jeg bestilte en sandwich ville jeg gerne vide hvad den indeholdt. Jeg tror, (men ved det ikke), at man før i tiden også spiste griseører, haler, skank, hoved og blod i de små hjem, alt blev jo anvendt for det var nødvendigt. Hellere gå sulten i seng end at spise et griseøre. Men det var jo dengang.
Altså hvis det smager af bacon så er jeg frisk…