Slow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløg

Slow Cooker eller Crock Pots er billige at købe, økonomiske at bruge og du kan få meget ud af selv simple ingredienser. Du kan tilberede sundt og uden fedt, og de er nemme at bruge. Der findes et hav af opskrifter til Slow Cooker både som bøger og hæfter men også på nettet. Et par små tips til Slow Cooker:

Den kan være en god idé at brune kødet, inden du kommer det i. Giver en anden smag. Det samme gælder også for løg. Ellers kommer du bare ingredienserne i.

Forbered aftenen inden, og hav ingredienserne klar, så du kan sætte din slow cooker over om morgenen.

Husk at skære fedt fra kødet, inden du kommer det i. Væsken du tilsætter er rigeligt til at tilberede kødet.

Du kan rulle kødet i mel, inden du kommer det i. Dermed tykner væsken i din slow cooker.

 

Her får du et par tips til, hvis du vil konvertere en opskrift til slow ccoker:

  • 15 – 30 minutter, tilbered 1 – 2 timer på høj eller 4 – 6 timer på lav
  • 30 minutter – 1 time, tilbered 2 – 3 timer på høj eller 5 – 7 timer på lav
  • 1 – 2 timer, tilbered 3 – 4 timer på høj eller 6 – 8 timer på lav
  • 2 – 4 timer, tilbered 4 – 6 timer på høj eller 8 – 12 timer på lav

 

Slow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløgSlow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløg

4.5
13
    Ingredients

  • 1 – 1 1/2 kg svinemørbrad
  • 4 fed finthakkede hvidløg
  • 1/2 dl balsamico
  • 1 dl kyllingebouillon
  • 1/2 dl brunt sukker
  • 1 spsk sennepspulver
  • 1 tsk rosmarin
  • 1/2 tsk friskkværnet peber
    Directions

  1. Kom svinemørbraden i slow cookeren.
    Mix alle ingredienserne og hæld dem over svinemørbraden.
    Tilbered på HØJ i knap 5 timer eller på lav i ca. 8 timer.
    God fornøjelse!

Rating

Stjerner

 

15 kommentarer til “Slow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløg”

  1. Hej!
    Har lige haft slow cookeren på i 2 timer, og all væske er væk. Hvad gør jeg galt? Har fulgt opskriften.

    Hilsen,
    Sandra

  2. Hej Sandra,
    Undskyld for det sene svar. Måske den har været for varm? Jeg håber, det blev godt alligevel. Generelt skal du holde øje med, at der konstant er væske og tilføje, hvis det er nødvendigt.

  3. Mariano Bacigaluppi

    Hi Charlotte!!

    You made my day! <3

    I tried this recipe last year, when I visited Copenhagen and fell in love with it.
    I started looking for the recipe, to do it in Slow Cooker, and you appeared to save me!

    Mange tak!!!!

  4. Jeg har de lavet mørbraden jeg brugte sennep fra tube og rørsukker i stedet for brunt sukker og jeg havde ingen rosmarin der brugte jeg paprika og jeg lagde kartoffel tern under mørbraden og gav den 5 timer på høj
    Tilsætte lidt fløde med lidt maizena den sidste 1/2 time
    Mums

  5. John Johansen

    Mums, en lækker opskrift.
    Jeg prøvede den, som den er, i går.

    Jeg vil alligevel gerne anbefale at hælde en nisseøl (Kongens Bryghus), i.

    Alt andet tilpasses naturligvis herefter. Men det er godt og enkelt.

    Med venlig hilsen
    John Johansen

  6. Hej 🙂

    Jeg er ny bruger af slow cooker, er der noget tilbehør der kan anbefales til denne opskrift?

    Hilsen

    Jesper

  7. John Johansen

    Hej Charlotte.

    I langt de fleste tilfælde vil en mørk hvidtøl, også kaldet nisseøl eller en KB, bidrage til smagen af hvilket som helst stykke kød man putter i sin slow cooker.
    Andre ingredienser, som sukker m.m. må selvfølgelig justeres herefter.
    Det lærer man nu hurtigt.
    Øllen bidrager nemli med både sødme, syrlighed og krydderier i én ingridiens.

    Jeg håber ovenstående virker i kokkereringen. 🙂

    P.S.: Mørk hvidtøl er også godt i f.eks. øllebrød og pandekager. ❤

    Med venlig hilsen
    John Johansen

  8. Kirsten Nielsen

    Hej Charlotte jeg har læst lidt om dig og nu vil jeg så høre om jeg får sprøde svær på min flaske steg i min slow cooker eller jeg skal fjerne svæ rerne også lave dem i ovnen men så er jo to ting jeg skal bruge strøm på vh Kirsten glæder mig til at høre fra dig

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top