Slow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløg

Slow Cooker eller Crock Pots er billige at købe, økonomiske at bruge og du kan få meget ud af selv simple ingredienser. Du kan tilberede sundt og uden fedt, og de er nemme at bruge. Der findes et hav af opskrifter til Slow Cooker både som bøger og hæfter men også på nettet. Et par små tips til Slow Cooker:

Den kan være en god idé at brune kødet, inden du kommer det i. Giver en anden smag. Det samme gælder også for løg. Ellers kommer du bare ingredienserne i.

Forbered aftenen inden, og hav ingredienserne klar, så du kan sætte din slow cooker over om morgenen.

Husk at skære fedt fra kødet, inden du kommer det i. Væsken du tilsætter er rigeligt til at tilberede kødet.

Du kan rulle kødet i mel, inden du kommer det i. Dermed tykner væsken i din slow cooker.

 

Her får du et par tips til, hvis du vil konvertere en opskrift til slow ccoker:

  • 15 – 30 minutter, tilbered 1 – 2 timer på høj eller 4 – 6 timer på lav
  • 30 minutter – 1 time, tilbered 2 – 3 timer på høj eller 5 – 7 timer på lav
  • 1 – 2 timer, tilbered 3 – 4 timer på høj eller 6 – 8 timer på lav
  • 2 – 4 timer, tilbered 4 – 6 timer på høj eller 8 – 12 timer på lav

 

Slow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløgSlow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløg

4.5
13
    Ingredients

  • 1 – 1 1/2 kg svinemørbrad
  • 4 fed finthakkede hvidløg
  • 1/2 dl balsamico
  • 1 dl kyllingebouillon
  • 1/2 dl brunt sukker
  • 1 spsk sennepspulver
  • 1 tsk rosmarin
  • 1/2 tsk friskkværnet peber
    Directions

  1. Kom svinemørbraden i slow cookeren.
    Mix alle ingredienserne og hæld dem over svinemørbraden.
    Tilbered på HØJ i knap 5 timer eller på lav i ca. 8 timer.
    God fornøjelse!

Rating

Stjerner

 

3 kommentarer til “Slow Cooker Svinemørbrad med balsamico og hvidløg”

  1. Hej!
    Har lige haft slow cookeren på i 2 timer, og all væske er væk. Hvad gør jeg galt? Har fulgt opskriften.

    Hilsen,
    Sandra

  2. Hej Sandra,
    Undskyld for det sene svar. Måske den har været for varm? Jeg håber, det blev godt alligevel. Generelt skal du holde øje med, at der konstant er væske og tilføje, hvis det er nødvendigt.

  3. Mariano Bacigaluppi

    Hi Charlotte!!

    You made my day! <3

    I tried this recipe last year, when I visited Copenhagen and fell in love with it.
    I started looking for the recipe, to do it in Slow Cooker, and you appeared to save me!

    Mange tak!!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen