Stone crabs med sennepssauce

Stone crabs med sennepssauce

Disse krabbekløer får du ikke i Danmark, da de er en Floridaspecialitet. Jeg har nu valgt at tage dem med her alligevel. Hvis du kommer til Florida, må du nemlig ikke snyde dig selv for dem, hvis du får muligheden.  Sæsonenen går fra oktober og indtil maj. Ellers kan jeg anbefale sennepssaucen til andre slags krabber – vi får den til bl.a. snow crabs og det smager rigtig godt.

Ingredienser:

Kogte Stone crabs

Knap 2 ½ dl god mayonnaise
1 spsk. sennepspulver
2 tsk. Worcestershire sauce
1 tsk. A1 sauce
4 spsk. fløde
Salt

Sådan gør du:

Bland det hele godt sammen. Smag det til, og sæt det i køleskabet, til du er klar til at servere.

God fornøjelse – og god appetit!

Stjerner

 
51

2 kommentarer til “Stone crabs med sennepssauce”

  1. Uhm, ville absolut ikke have noget imod at spise sådan en portion!! 😀

    Da jeg var i Maryland i 1991, stiftede jeg for første gang bekendtskab med krabber, blue crabs – de var helt fantastiske….

    Mange hilsner
    Birthe
    – som drømmer om at komme til Florida!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top