Tilbehør

Tilbehør til mad – lige fra salater over malanga til kartofler, brød og en masse mere. Det er tilbehøret, der gør’et, ikke?

Ristet butternut squash

Butternut squash – også kaldet moskusgræskar eller melongræskar på dansk – kan du bruge til mange ting. Jeg har her valgt at riste dem i ovnen med krydderier, men du kan også bruge dem i en suppe for eksempel eller grille dem. Du kan tilsætte dem til brød eller bruge dem i lasagne eller andre …

Ristet butternut squash Læs mere »

Rosenkål med parmesan, lime og kapers

Her får du opskriften på en lille rask rosenkålssalat – eller tilbehør til kylling, fisk eller steak. Og når du spiser denne lækre salat, så tænk på, at rosenkål er både anti-inflammatorisk, god for fordøjelsen, styrker hjertet og sænker kolesterolet – og så smager det fantastisk!!

Guacamole

Intet slår en frisk hjemmelavet guacamole – og her får du opskriften på den perfekte hjemmelavede guacamole!! Glem at købe pulver til at røre op i creme fraiche! Det er altså bare ikke det samme som at bruge friske råvarer. Denne avocadocreme er frisk og lækker i smagen, og du kan lave den så stærk …

Guacamole Læs mere »

Grønkål Chips

Grønlangkål chips

Er du også vild med snacks og chips – og træt af, at de er så usunde? Her er løsningen til dig, og den er både nem, sund og ekstremt lækker: Lav dine egne chips af grønkål! Grønkål er sundt som bare pokker – sprængfyldt med vitaminer og gode sager. Bitterstofferne i grønkål har i …

Grønkål Chips Læs mere »

Stegte plantains

Vi er blevet ret vilde med plantains. En plantain minder meget om en banan, men har faktisk slet ikke noget med en banan at gøre. En plantain kan afhængig af, hvor moden den er, være grøn over til sort. Når de er mest modne (og sorte), er de meget mere søde, end når de er …

Stegte plantains Læs mere »

Name rødder

I vores lokale supermarked har de altid en masse spændende grøntsager og rødder. Flere gange havde vi set en Name root. Hvad er Name root så for en størrelse? Den minder jo lidt om en kartoffel. Den er temmelig klistret i kødet, når man får hul på den, og så har den en spændende nøddesmag. …

Name rødder Læs mere »

Scroll til toppen